Klantenservice
0
Sluiten
ArmbandjesDirect.nl - Zaterdag 20 Februari 2021

Soorten armbandjes

Verschillende soorten armbandjes

Armbandjes worden al sinds jaar en dag door voornamelijk vrouwen gedragen als versiering. In onze huidige tijd zijn er echter veel verschillende soorten bij gekomen. Armbandjes zijn nu niet alleen een versiering meer, maar een blijk van de persoonlijkheid van de drager. Op de pagina’s van de verschillende soorten armbandjes kun je meer informatie vinden over de specifieke soorten. Hieronder geven we je een kort overzicht.

Bedelarmband

Een bedelarmband bestaat uit één of meerdere kleine armbandjes waaraan bedels zijn vastgemaakt. Deze bedels hebben vaak te maken met een bepaald thema, bijvoorbeeld geloof, dieren of liefde. De armbanden zijn vaak kleurrijk, en de bedels kunnen je veel vertellen over iemands interesses of persoonlijkheid.
 

Armband met sluiting

De klassieke armband is gemaakt van goud of zilver, en wordt vastgemaakt met een sluiting. Er bestaat echter een enorme variatie aan stijlen en soorten. Zo wordt bijvoorbeeld leer ook steeds meer gebruikt. Een van de belangrijkste ontwikkelingen is dat sommige armbanden een verstelbare sluiting hebben. Hierdoor passen de armbandjes om elke pols.
 

Enkelbandjes

Wat met een pols kan, kan ook met een enkel. Enkelbandjes zijn ontzettend leuk in de zomermaanden wanneer je een korte broek of rok draagt. Overweeg als je echt wil opvallen ook eens een voetsieraad.
 

Handsieraad

Wanneer je zowel graag ringen als een armband draagt, is een handsieraad wellicht een sieraad voor jou. Je kunt er op een elegante manier je hele hand versieren. Met een ringarmband zul je in ieder geval de aandacht trekken.
 

Leren armband

Als gouden en zilveren sieraden voor jou te sierlijk zijn, is de kans groot dat een stoere leren armband precies is wat jij zoeken. Leren armbandjes zijn er in verschillende maten en soorten. Ze zijn bovendien comfortabel om te dragen. Er bestaan zelfs stoere modellen voor mannen.
 

Slavenarmband

De slavenarmband kent zijn oorsprong in de slavernij. Vandaag de dag is het een term die gebruikt wordt voor een specifieke soort armband, en is het een populair sieraad. De armbandjes zijn gemaakt van stevig materiaal en hebben geen sluiting. Ze kunnen vrij simpel van vorm zijn, of uitgebreid versierd. Ook met deze type armband is er voor ieder wat wils.
 

Wikkelarmband

Zoals de naam al doet vermoeden, bestaat een wikkelarmband uit een lange band die je meerdere malen om je pols heen kunt wikkelen. Je krijgt hierdoor het effect van een brede armband zonder dat deze niet lekker om je pols heen valt. Ook wikkelarmbanden komen in verschillende stijlen, van chique tot alledaags en van elegant tot stoer.

Nieuws, trends, aanbiedingen en meer!

Recente artikelen

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »