Klantenservice
0
Sluiten
ArmbandjesDirect.nl - Vrijdag 14 Augustus 2015

Social Media van ArmbandjesDirect

Tegenwoordig maakt elke webshop intensief gebruik van social media. Ook wij van Armbandjesdirect doen dit uiteraard. Wanneer je bij onze pagina helemaal naar beneden scrollt zie je ook de icoontjes van Facebook, Twitter en Instagram terugkomen.



Via acties op Facebook, Twitter en Instagram ben je in de mogelijkheid om bij onze acties een gratis armbandje, voetsieraad, enkelbandje of handsieraad naar keuze te kunnen winnen. Like, follow en voeg ons toe om ook op de hoogte te zijn van onze nieuwste producten en acties. 

Facebookpagina en Facebookprofiel voor onze armbandjes

Onze Facebook pagina is: https://www.facebook.com/armbandjesdirect maar naast onze facebook pagina hebben wij ook een facebookprofiel . Mocht je een vraag hebben over een armbandje, handsieraad of bijvoorbeeld de enkelbandjes kan je ook gebruik maken van dit facebookprofiel. 



Waarom gebruiken wij een facebookprofiel voor vragen over bijvoorbeeld een armbandje? Via een facebookprofiel ben je in de mogelijkheid om te chatten via de messenger van Facebook. Middels deze weg zijn wij in de mogelijkheid om snel en persoonlijk uw vragen en/of opmerkingen met betrekking tot onze producten te beantwoorden.

 

Contact 

Uiteraard kunt u ook via onze contactpagina een e-mail sturen en blijven wij ook telefonisch gewoon bereikbaar.

Nieuws, trends, aanbiedingen en meer!

Recente artikelen

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »