Klantenservice
0
Sluiten
ArmbandjesDirect.nl - Donderdag 11 Maart 2021

Nieuwe producten en prijsverlaging

Bij ArmbandjesDirect.nl streven wij ernaar om een zo ruim mogelijk assortiment aan armbandjes te hebben. Uiteraard willen wij dit voor een lage prijs aanbieden. Deze maand verwachten wij onze collectie armbandjes uit te breiden met ruim 25 nieuwe armbanden. Dit zullen onder andere ibiza armbandjes en enkelbandjes zijn. Ook liggen onze infinity armbandjes klaar om voor de foto te gaan waarna wij ook deze leuke armbanden kunnen toevoegen aan ons assortiment.
 

Wij zullen in deze dagen onze infinity armbandjes in de aanbieding doen. De infinity armbandjes zullen in plaats van 3 euro voor 2 euro verkocht worden. Deze vriendschaps armbandjes zijn daarmee blijvend in de prijs verlaagd.

 

Ook kun je bij ons blijvend kans maken op een gratis product naar keuze, hierbij kan je kiezen tussen de armbandjes maar ook de enkelbandjes. Dit kan door ons te liken en te delen op facebook maar ook door ons te volgen op Twitter.

Bij de eerste 50 facebook likes hebben wij een gratis armbandje weggegeven en dit doen we bij de volgende 150 weer. Wij zullen na elke verloting de lat verhogen dus er zal steeds weer een nieuwe winnaar komen. 

Nieuws, trends, aanbiedingen en meer!

Recente artikelen

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »