Klantenservice
0
Sluiten
ArmbandjesDirect.nl - Woensdag 17 November 2021

Een stoere armband

Helemaal niet tuttig en lief: stoere armbanden

Misschien vind je het leuk om sieraden te dragen, maar heb je soms moeite met het vinden van een armband die past bij jouw stijl. Voor de stoere vrouwen (en mannen), geven we vandaag daarom wat tips voor stoere armbanden.

 

Wat maakt een armband stoer?

Vaak is het materiaal datgene wat een armband stoer maakt. Een leren bandje is bijvoorbeeld een stuk stoerder dan een simpel zilveren of gouden bandje. Als je kiest voor een armband met wat steviger, massiever materiaal, zoals leer of touw, zal dat sneller de associatie ‘stoer’ oproepen. Vandaar ook dat armbanden die door mannen worden gedragen, vaak van dit materiaal zijn gemaakt.

Naast het materiaal van de armband, zijn er meer dingen die maken dat een armband stoer of niet wordt gevonden. Zo is een bredere armband stoerder dan een hele dunne armband. Kies voor matte bedeltjes in plaats van glimmende als je een stoere look wilt creëren en ook door verschillende armbanden met elkaar te combineren, kun je een stoerder uiterlijk laten zien.

 

Hoe kan ik een armband stoer combineren?

Nu zullen we wat tips geven over hoe je armbanden op een stoere manier kunt combineren. Als je voor een avontuurlijke, stoere outfit wilt gaan, is het een idee om te kiezen voor een armband met een zwart of donkerbruin bandje. Je kunt kiezen voor een leren armband, maar andere materialen zijn natuurlijk ook mogelijk. Combineer deze armband met een simpele jeans en een simpel T-shirt en stoere laarsjes. Je kunt er ook voor kiezen om de armband te combineren met meerdere andere armbanden. Kies dan wel voor armbanden in dezelfde kleursoort.

Als je voor een stoer uiterlijk wilt gaan, kies je vaak al snel voor een leren jasje. Misschien vind je het iets teveel van het goede om daar ook een leren armband bij aan te trekken. Ga in zo’n geval eerder voor een iets bredere gouden of zilveren armband met sluiting. Als je een horloge draagt, kun je de armbanden dragen aan dezelfde pols als je horloge. Dat zorgt voor een leuke combinatie.

Ook de wikkelarmband is een goede optie. De wikkelarmband is er in verschillende kleuren en maten, dus kijk vooral goed wat er bij jouw outfit past. De wikkelarmband, de naam zegt het al, wikkel je een aantal keer om je arm. Hierdoor heb je gelijk echt een groot sieraad aan, wat automatisch voor een stoerdere look zorgt. Je kunt zo’n armband bijvoorbeeld combineren met een leren rokje en een leuke blouse en laarzen.

 

De zoektocht naar een stoere armband

Op onze site vind je verschillende soorten stoere armbanden. Deze zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, die je bovenaan onze website ziet staan.  Kijk bijvoorbeeld eens bij onze leren armbanden of onze heren armbanden Neem gerust een kijkje en als je een vraag hebt over één van onze armbanden, of als er een soort armband is die je mist in ons assortiment, kun je altijd telefonisch of via de e-mail contact met ons opnemen. Wij zullen je dan zo goed en snel mogelijk van dienst zijn.

 

 

Nieuws, trends, aanbiedingen en meer!

Recente artikelen

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »