Klantenservice
0
Sluiten
ArmbandjesDirect.nl - Donderdag 20 Mei 2021

De soorten armbanden

Wat zijn flashtattoos?

Flashtattoos zijn een bijzonder soort sieraden. Het is een nieuwe trend die is overgevlogen uit Amerika. Al diverse beroemdheden zijn met dit unieke sieraad gespot. Een flashtattoo is eigenlijk een sticker die eruit ziet als een sieraad. Deze unieke ‘stickersieraden’ zijn ideaal om echt te sprankelen tijdens een avondje uit, op een feestje of natuurlijk met de kerst. Een flashtattoo blijft gemiddeld zes dagen zitten.

 

De bedelarmband

Dit is één van de bekendste soorten armbanden, maar daarom zeker niet minder leuk. De bedelarmband is er in allerlei soorten en maten. Het idee is simpel: je hebt een simpel zilveren of gouden armbandje met daaraan verschillende bedeltjes. Deze bedeltjes kunnen van alles zijn. Van dieren tot hartjes en van sterren tot doodshoofden. Je kunt deze armbanden kant en klaar kopen, maar je kan ook losse bedeltjes kopen. Op die manier krijgt de bedelarmband een hele persoonlijke betekenis.

De leren armband

De leren armband is wat stoerder en zowel voor vrouwen als voor mannen een goede optie. En een leren armband hoeft helemaal niet saai te zijn. Er zijn tegenwoordig toffe leren armbanden met bijvoorbeeld diamanten of ander soort steentjes erop. Op die manier wordt een stoere armband toch nog een stuk vrouwelijker. Deze leren armbanden zijn ook tof te combineren met een vrouwelijke outfit.

De banglearmband

De banglearmband bestaat uit metalen ringen die je over je hand schuift. Het is dus een armband zonder sluiting. Vaak draag je meerdere bangearmbanden samen aan één pols. Het geeft een leuk rommelig effect. De bangelarmband is er in verschillende kleuren. Ook zijn ze verkrijgbaar met bijvoorbeeld bedeltjes eraan of met een stalen plaatje met een tekst.

De kralenarmband

Dat een kralenarmband alleen voor kleine kinderen bedoeld is, is al lang een achterhaald iets. Ook de kralenarmband heb je tegenwoordig in allerlei verschillende soorten. Zo kun je kiezen voor een chique parelarmband, maar ook voor een stoerder exemplaar met zwarte kralen en een gouden of zilveren bedel er aan. Wat extra leuk is, is om verschillende kralenarmbanden met elkaar te combineren.


De slavenarmband

De slavenarmband wordt steeds populairder en dat is helemaal niet zo gek. Dit kan namelijk écht een eyecatcher zijn. De slavenarmband heeft geen sluiting en past precies om je arm. Het is gemaakt van een stijf materiaal. De slavenarmband is namelijk vaak gewoon een metalen ring. Maar deze metalen ring kan wel enorm worden opgeleukt. Zo zijn er onder andere slavenarmbanden met een tekst erop, met verschillende kleuren of met een klein bedeltje er aan. Dit is het perfecte sieraad om je outfit iets meer allure te geven.

De wikkelarmband

De wikkelarmband wordt zowel gedragen door mannen als door vrouwen en is daarom heel universeel. Vaak zijn deze armbanden gemaakt van leer, maar je ziet ze ook in andere materialen, zoals touw. Ook de wikkelarmband is er in allerlei verschillende kleuren. Het enige wat je hoeft te doen, is de armband twee keer om je pols wikkelen. Makkelijker kan niet, toch?

 

 

Nieuws, trends, aanbiedingen en meer!

Recente artikelen

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »