Klantenservice
0
Sluiten
ArmbandjesDirect.nl - Maandag 1 November 2021

Armbandjes

Armbandjes zijn ideaal om te dragen als fashion-item. Je kan er eindeloos mee combineren of een outfit helemaal afmaken. Als je op zoek bent naar een nieuw armbandje, dan zit je hier helemaal goed. Je kan hier eindeloos shoppen tegen kleine prijsjes. Bij ons betaal je de hoofdprijs niet, waardoor je bij elke outfit een leuk armbandje kan combineren. Onze collectie bestaat uit verschillende soorten armbanden zoals wikkelarmbanden, leren armbanden en kralenarmbanden. Je kan kiezen voor een echt basic model tot opvallende eye-catchers!
 

Geef armbandjes cadeau!

Ben je op zoek naar een leuk cadeau tegen een klein prijsje? Voor slechts een paar euro kan je bij ons al een origineel cadeau uitzoeken. Wij weten zeker dat je vriendin helemaal weg is van onze collectie met armbandjes. Als verrassing kan je een mooi armbandje bij haar laten thuisbezorgen. Of je laat de armbandjes eerst bij jezelf thuisbezorgen en je geeft deze vervolgens cadeau aan je vriendin. Er zijn zelfs speciale vriendschapsarmbandjes die jullie samen kunnen dragen. Je hebt zo altijd een origineel cadeau om te geven aan een vriendin.
 partners in crime armbandjes

 

Combineer verschillende armbandjes met elkaar

In onze collectie hebben we ook een aantal armbandjes die je prima met elkaar kan combineren. Deze trendy armbandjes zien er nog leuker uit als je ze samen draagt. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren die met elkaar matchen. Een aantal van deze armbandjes verkopen we los, zodat je zelf een mix en match kan maken. Het is natuurlijk super trendy om meerdere armbandjes tegelijk te dragen. De armbandjes zijn verkrijgbaar in verschillende thema’s. Natuurlijk kan je een thema uitkiezen die past bij je outfit. Je kan deze dan mooi dragen naar een feestje of verjaardag.

Armbandjes online bestellen

Heb je geen zin om veel geld uit te geven aan hippe fashion items? Geen probleem je kan de armbandjes voordelig online bestellen in onze shop. Wij zorgen ervoor dat de armbandjes zo snel mogelijk bij je thuisbezorgd worden. Net als de armbandjes zelf zijn ook de verzendkosten lekker voordelig. De verzendkosten zijn €2,- voor Nederland en €3,50,- voor Belgie. Vanaf €20,- zijn de verzendkosten gratis. Neem gerust contact met ons op als je eerst nog vragen hebt over het bestellen van een armbandje. Wij helpen je graag bij het maken van een keuze!
 
 
 

Nieuws, trends, aanbiedingen en meer!

Recente artikelen

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »