Klantenservice
0
Sluiten
ArmbandjesDirect.nl - Donderdag 14 Januari 2021

Armbandjes in de aanbieding

Natuurlijk staan wij bij Armbandjesdirect garant voor een goede prijskwaliteitsverhouding. Onze prijzen zijn altijd scherp maar alsnog zullen wij mooie producten in de aanbieding doen. 

Voetsieraden en enkelbandjes

Omdat voetsieraden een opkomende trend is en het meer bekend wordt, willen wij van Armbandjesdirect dit toegankelijker maken. Voetsieraden zijn niet overal te krijgen en daarom proberen wij stap voor stap ons assortiment uit te breiden.


Deze voetsieraden hebben wij in de aanbieding van 7,00 naar slechts 4,95. 

Naast voetsieraden zijn de enkelbandjes met muntjes erg in trek. Los van het feit dat het een van onze best verkochte producten is, doen wij dit leuke enkelbandje ook nog in de aanbieding. Onderstaand enkelbandje is in de aanbieding van 9,95 naar slechts 6,95.



Slavenarmband vast in prijs verlaagd

Naast aanbiedingen hebben wij enkele producten ook vast in de prijs verlaagd. Bij de categorie slavenarmband vindt je slavenarmbanden voor een scherpe en lage prijs.



Bovenstaande slavenarmband is een chique ogende armband. Deze slavenarmband is vast in prijs verlaagd nu voor maar liefst 2,00. Makkelijk besteld en binnen 2 werkdagen ligt deze leuke goedkope armband op de mat!

Like de facebookpagina van Armbandjes Direct en maak kans op een product naar keuze uit het assortiment. Bij elke x-aantal likes delen wij een product naar keuze uit! Follow Armbandjesdirect op Twitter en ook hier maak je kans op een product naar keuze bij elke x-aantal followers!

Nieuws, trends, aanbiedingen en meer!

Recente artikelen

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »