Knoop-zilveren-ring-SD28617
Knoop zilveren ring SD28617
0 Reviews | Review toevoegen

Een mooie unieke ring met knoopvorm bezet met zirkonia's

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

€ 14,95
Prijs per stuk

 

Het aantal Armdicoins dat u voor dit product ontvangt is 15
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Knoop zilveren ring SD28617 


Een mooie zilveren ring in een knoopvorm verwerkt. De ring is vervaardigt uit 925 sterling zilver en bezet met vijftien kleine zirkonia's. De ring is afgewerkt met geoxideerd zilver en heeft daardoor een doffere uitstraling. Hiermee kan dit leuk gecombineerd worden met een vintage outfit.

Geoxideerd zilver

Wat is geoxideerd zilver nu precies? Wanneer zilver geoxideerd is, houdt het in dat dit opzettelijk donkerder is gemaakt. Tijdens het maken van het zilver, wordt het metaal blootgesteld aan zilversulfide wat ontstaat wanneer de ring wordt blootgesteld aan lucht met kleine hoeveelheden zwavel. Zilversulfide maakt de afwerking van het product donkerder en zorgt voor zwartgeblakerde vlekken. Deze zilveren ring heeft doelbewust deze behandeling gekregen om de ring doelbewust deze uitstraling te geven. Mocht je uiteindelijk toch een mooie glimmende ring willen, kan je het poetsen met zilverpoets en zal het weer een mooie glimmende uitstraling krijgen.

Antiek of vintage look

Wanneer zilver is geoxideerd wordt het dus donkerder. Dit geeft het item hierdoor een antieke / vintage look. Deze zilveren ring heeft daarom een minder glimmende look. Ben jij meer van de vintage look? Dan is deze ring perfect voor jou. Mocht je uiteindelijk toch weer een glimmende ring willen, kan je de ring poetsen met zilverpoets en krijgt dit zijn glimmende effect weer terug. Mocht je dus thuis nog geoxideerde zilveren ringen hebben, poets ze op en je hebt een compleet andere ring!
 

Specificaties

  • Materiaal : 925 sterling zilver
  • Afwerking : geoxideerd + E-coat
  • Zilver gewicht : 1.15 g
  • Part Grootte1.6 mm x 3 mm
  • Zirkonia : Aantal stenen : 15 | omgeving : Handmade vork instelling

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Maat
: Verschillend
Kleur
: Zilver
Soort
: Ring
Keurmerk
: 925 zilver