filter_list

Filter

0
Onbeperkt
  2 / 2  Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Doodshoofd bedelarmband

4,50

visibility
shopping_cart

Blauw zeeleven bedelarmband

Dit armbandje geeft het zeeleven weer en heeft daarom een leuke zomerse look.  Door de samenstelling van de kleuren, parels, kralen en...

5,95

visibility
shopping_cart

Baby mama bedelarmband

5,95

visibility
shopping_cart

Italy Bedelarmband

Deze prachtige bedelarmband is door Italiaanse stylisten samengesteld. Volgens de laatste trends van Milaan is deze armband voorzien van...

5,95

11%
visibility
shopping_cart

Bedelarmband groen

8,95

7,95

50%
visibility
shopping_cart

bedelarmband roze met kralen

Een leuke roze bedelarmband met kralen.

5,95

2,95

visibility
shopping_cart

Bedelarmband met roze 6 delig

Bedelarmband, 6-delig met slavenarmband. Roze opvallend vrouwelijk armbandje.

9,50

  1  2   

Waar komt de bedelarmband vandaan?

 
Bij armbandjesdirect hebben wij verschillende soorten bedelarmbanden. We hebben de bedelarmband met grote en met kleine bedels. Deze armbandjes waren voornamelijk in de jaren 60 erg populair onder jonge meisjes. Wie een bedelarmband wou bekijken moest hier een nieuwe bedel aanhangen. Dit werd ook wel bedelen genoemd. Toch begint nu ruim vijftig jaar later deze armband weer zijn populariteit te winnen en niet alleen onder de jongeren. De oorspronkelijke bedels waren van glas maar het gebruik van zilver op een bedelarmband werd met de tijd steeds gewoner. Bij armbandjesdirect zijn bedels op de bedelarmbanden van verschillend materiaal gemaakt.

Veel voorkomende bedels


Vaak hebben de bedels op een bedelarmbandje te maken met interesses van de drager. Zitten er geloofselementen zoals een kruis aan is dat vaak iets waar de drager zich veel mee bezig houdt. Ook kan het natuurlijk zijn dat je gek bent op bloemen en rozen waardoor deze elementen veel terug zijn te vinden op het bedelarmbandje. Ook kan een bedel staan voor een bepaalde herinnering aan een persoon of een gebeurtenis.  Aan onze bedelarmbanden zie je veel diversiteit hangen. Ze kunnen te maken hebben met vrede maar er kan bijvoorbeeld ook gewoon een kleine Eiffeltoren of een ster aan hangen. Veel voorkomende symbolen of bedels die je kan kopen zijn bedels met een kruis, vleugel, je favoriete dier. Daarnaast hebben ook veel bedels met liefde te maken of heb je de zon, maan of sterren welke je als bedel aan je armband zou kunnen hangen. De hand van Fatima of de vleugels van een engel zijn ook veel gebruikte symbolen voor deze armbandjes.
Omdat de meeste van onze bedelarmbanden op een elastisch koord zijn gemaakt passen ze om elke pols. Ook kan je bij veel winkels losse bedels kopen zodat je een gekocht bedelarmbandje kan aanvullen. Natuurlijk kan je ook de bedelarmbanden helemaal volledig zelf maken zodat deze precies is zoals je het wil hebben.
 

Armbandjes collectie


Wij streven ernaar om onze collectie steeds meer uit te breiden. Laat daarom je mening achter of neem contact op en stuur foto’s van die ene armband die jij wil hebben zodat wij de smaak van onze klant beter leren kennen. Meer armbanden bekijken? Hier vind u armbandjes met sluiting.


Laatst bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.