Verzending en retour


Armbandjesdirect rekent bij elke bestelling 2,00 euro verzendkosten binnen Nederland. Wij versturen de producten in een bubbeltjesenveloppe om de producten extra bescherming te kunnen geven. Vanaf 20,00 euro zijn de verzendkosten binnen Nederland gratis.

Wanneer de producten op voorraad zijn zal uw bestelling binnen 2 werkdagen bezorgd worden. Wanneer niet voorradig, kunt u deze ook niet bestellen op onze website en verdwijnt de bestelbutton.

Niet goed geld terug


Is een armbandje of een ander product van onze website niet naar verwachting vinden wij dit uiteraard jammer. Natuurlijk bent u in de mogelijkheid om binnen 14 dagen na levering dit product naar ons in de originele staat terug te sturen.

"U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@armbandjesdirect.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is."