Klantenservice
0
Sluiten

Relatiearmband

Een relatie armband is tegenwoordig net zo populair geworden als een vriendschapsarmband of andere betekenisvolle sieraden. Vroeger was een relatie armband nog cliché. Maar dat is tegenwoordig helemaal veranderd. Het perfecte cadeau voor je partner met valentijn.

 

Waarom een relatie armband kopen?

Een relatie armband bevestigd de liefde voor jouw partner. Je laat iedereen zien dat jullie van elkaar zijn. In relatie armband koop je altijd in een setje. Eén voor de mand en een armband voor de vrouw. Laat aan iedereen zien dat zij jouw prinses of koningin is en dat hij jouw prins (op het witte paard) of koning is.

Een relatie armband is ook een prachtig gebaar om jullie liefde te vereeuwigen. Een soort voorbode van verloving. Zo laat je aan elkaar zien dat je serieus bent en nooit meer zonder elkaar wil. Sieraden met het soort betekenis als dit zijn ook prachtig om te geven wanneer jullie iets te vieren, zoals bijvoorbeeld wanneer jullie bijvoorbeeld een jaar samen in relatie zijn.

 

 

Persoonlijk cadeau

We zien dat de relatie armband het hele jaar door gegeven wordt. De hoogste pieken liggen (uiteraard) rond Valentijn en de kerstdagen. Dit zijn dé momenten om je geliefde een persoonlijk cadeau te geven rond de dagen dat we veel liefde kennen voor onze naasten. Een relatie armband is echt een persoonlijk cadeau omdat er een betekenis achter zit. Je uit je liefde en stelt je open voor je partner. Daarbuitenom laat je zien dat je trots bent op jullie relatie en je partner, je loopt er immers elke dag mee om je arm.

Uiteraard ken jij je partner goed genoeg, om deze armbanden echt persoonlijk te maken. Houdt er voor de man wel rekening mee of hij überhaupt een sieraden drager is. Draagt jouw vriend andere sieraden (bijvoorbeeld horloge), dan is de kans al een stuk groter dat hij dit een prachtig gebaar vindt dan wanneer hij helemaal niks draagt.

 

Vriendschapsarmband

Het begon vroeger allemaal bij de vriendschapsketting. Een half gebroken hart, die exact paste in een ander half gebroken hart. Een ieder draagt een half hart om de nek aan (meestal) een bolletjesketting. Uiteraard zien we dit niet alleen in de ketting terugkomen, maar kan het ook een vriendschapsarmband zijn. Je kan elkaars naam in het halve hart zetten. Ook kan je Best Friends erin zetten. De tekst kan je dan pas volledig lezen wanneer je beide stukken van het gebroken hart in elkaar zet. Op armbandjesdirect vindt je een vriendschapsarmband met de tekst ‘partners in crime’.  Uiteraard koop je ook deze vriendschapsarmband in een setje.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking