horloge-wit-late-anyway
late anyway wit horloge
0 Reviews | Review toevoegen

I'm late anyway horloge met wit lederen bandje

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

€ 9,95
€ 8,95
Prijs per stuk

 

Het aantal Armdicoins dat je voor dit product ontvangt is 8
Aantal: 
Bestellen

Late anyway wit horloge


Een horloge met gevoel voor humor. Ben jij altijd te laat, of ken jij iemand die altijd te laat is? Dan is dit het perfecte horloge. Dit leuke witte horloge wordt inclusief batterijen geleverd. 

Productinformatie:

 

  • Quartzhorloge
  • Maximale lengte van het bandje: 23 centimeter
  • Breedte van het bandje: 2 centimeter
  • Diameter: 4 centimeterr

 

Late anyway wit horloge


Dit horloge dames geeft niet alleen de tijd aan. Het geeft aan dat het eigenlijk niet meer uitmaakt hoe laat het is. Je presteert het toch altijd om te laat te komen. Met dit horloge kan je zelfs stiekem je klokje de schuld geven. Je kan hier namelijk niet nauwkeurig de tijd op aflezen. Maar ach wat maakt het ook uit je bent tenslotte toch wel te laat. De tekst op het horloge dames kan letterlijk op je lijf geschreven zijn en zorgt ervoor dat je voortaan altijd te laat komt. Of dat je tenminste een excuus hebt om altijd te laat te komen.
 

Een wit horloge matcht vrijwel overal bij


Ben je op zoek naar een horloge dames die je bij vrijwel iedere outfit kan dragen? De Late Anyway wit horloge is ideaal om overal bij te matchen. Het horloge is voorzien van een lederbandje in de kleur wit. Dankzij de kleur wit is het niet lastig om een match te vinden met je outfit. Je kan het horloge zonder al teveel problemen ergens bij combineren. De witte kleur maakt het ook fijn om bij een zomerse outfit te dragen. Bijvoorbeeld bij een zomerjurkje of een leuk blouse. Ontdek vooral de leuke combinaties die je kan maken met dit dames horloge. Daar komt nog eens de leuke tekst erbij die erop staat gedrukt.
 

Geef het horloge dames aan iemand cadeau die altijd te laat is


Is er iemand in jouw vriendengroep echt altijd te laat? De Late Anyway wit horloge is perfect voor iemand die echt altijd te laat is. Het is stiekem een hint om dit horloge te geven of gewoon een leuk grapje onderling. Het is zelfs mogelijk dat we dit horloge dames direct naar iemand versturen. Je hoeft het zo niet persoonlijk cadeau te geven. Doordat het bandje eenvoudig op maat te maken is past echt iedereen het horloge.
 

Bestel het perfecte horloge voor laatkomers


Ben jij iemand die altijd te laat komt? Dan moet je dit horloge dames natuurlijk in je collectie hebben. Je kan het horloge inclusief batterijen online bestellen in onze webshop. Het is letterlijk een horloge met een gevoel voor humor. Dit wil je natuurlijk zelf ook wel meemaken door het horloge te dragen. De kans is groot dat je vanuit je naasten wel een paar opmerkingen te horen krijgt. Helemaal als je dit grappige horloge dames de schuld gaat geven van het te laat komen. Je bestelt een wit horloge met humor online in onze shop.


 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Maat
Mmaximaal 23 centimeter
Kleur
Wit
Soort
Dames horloge
Laatst bekeken producten