leren-armband-kruis
Kruis armband met bruin kunstleer
Reviews | Review toevoegen

Leuk armbandje van bruin kunstleer met een kruis. Een geloofsarmband wat nog steeds veel gedragen wordt.

€ 6,95
€ 4,95
Prijs per stuk

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Het aantal Armdicoins dat u voor dit product ontvangt is 4

Kruis armband


Dit bruine kruis armbandje met sluiting is gemaakt van kunstleer. Het is een geloof armbandje wat tegenwoordig steeds vaker gedragen wordt. Steeds vaker worden geloof hoop en liefde armbandjes gedragen en wordt het een ware trend.

Het armbandje van deze bruine kruis armband is gemaakt van in elkaar gevlochten kunstleer. Dit maakt het een stevig armbandje. Dit bruine kruis armbandje is goed te combineren met de met andere sieraden uit de oneindige, geloof, hoop en liefde soorten.

De meeste mensen dragen met name dit armbandje niet om mee te doen uit de trend ook al is het een ware trend geworden. Deze leren armbandjes met een kruis  worden gedragen vanuit geloofsovertuiging en dit ook uit te stralen. Ook wordt het kruisarmbandje gedragen om jezelf te herinneren aan de normen en waarden waarnaar je hoort te leven. Een blik op dit kruis armbandje leert je zelf je daden te evalueren op goed en fout. Een kruis armband is voor jong en oud, zolang het maar om je arm past. Leren armbandjes worden ook steeds meer verkocht en daarom ook steeds meer gemaakt de laatste tijd. Leren armbandjes zijn stevig, comfortabel en ook nog eens mooi!

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina. Hartelijk bedankt voor uw feedback!

Geen reviews gevonden.

Meer reviews