filter_list

Filter

0
Onbeperkt
 


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Natuursteen heren armband set zwart

Een mannelijke set bestaande uit twee natuurstenen kralen armbanden

14,95

visibility
shopping_cart

Armbandenset zwart schelp

Een zwartkleurige set armbandjes met goudkleurige ornamenten.

11,95

visibility
shopping_cart

Bohemian armbanden set grijs

Een leuke set dames armbandjes, geschikt voor elke outfit.

12,95

visibility
shopping_cart

Elastische kralenarmband paars

4,95

visibility
shopping_cart

Elastische multilayer kralenarmband groen

4,95

visibility
shopping_cart

Buddha tijgeroog armband

Een mooie buddha tijgeroog armband. Prachtige elastische armband. Deze armband is elastisch tot een pols van ruim 19 centimeter omtrek

6,95

visibility
shopping_cart

Buddha lavastenen

6,95

50%
visibility
shopping_cart

Kralenarmband paars disco

Een paarse kralenarmband met discostrass. De armband past het beste bij een pols van veertien tot achtien centimeter.

3,00

1,50

Kralenarmband


Bij armbandjesdirect hebben wij verschillende soorten van de kralenarmband. Hoofdzakelijk vind je in deze categorie kralenarmband zonder bedels. Wanneer je gaat kijken bij de categorie bedelarmband kan je ook nog veel armbandjes met kralen vinden.

Materiaal van de kralenarmband


Een kralenarmband kan op veel verschillende manieren gemaakt worden. Dit armbandje kan op stevig ijzerdraad gemaakt worden met een slotje eraan. Veelal wordt de kralenarmband dan aangevuld met een bedel waardoor het eerder weer wordt gezien als een bedelarmband. 
Veel soorten van de kralenarmband zijn gemaakt op elastiek en hebben daarom een elastisch effect waardoor de armband bij veel verschillende polsmaten past. Het armbandje rekt namelijk uit. Uiteraard is het wel de vraag of de kralenarmband nog mooi is aangezien je bij een wat dikkere pols de kans krijgt dat er ruimte tussen de kralen komt.

Soorten kralen voor een armbandje


De kralenarmband kan gemaakt worden met verschillende soorten kralen. Veelal zien we glazen of plastic kralen voorbij komen op het armbandje. Wat ook erg mooie maar vaak wat luxere (en dus duurdere) kralen zijn, is van steen. Veel mooie armbandjes kunnen gemaakt worden met bekende stenen zoals bijvoorbeeld bergkristal, amethyst of de steen turquoise. Tijgeroog, een mooie steen die een  lichtbruine tot een goude kleur heeft verkleurd wanneer je de steen beweegt in de zon. Ook dit is een mooie steen die veel gebruikt wordt voor een armbandje of bedel.
De steen kan voor de kralenarmband in een normale steenvorm gehouden worden, of mooi rond gemaakt zodat je ronden kralen op de armbanden krijgt. 

Wanneer je denkt aan kralen op een armband denk je al snel aan een ronde kraal. Veel armbandjes hebben vierkante kralen of zijn geslepen tot er facetten (vakjes) op zijn gemaakt. Dit geeft een bijzonder en vaak erg glimmend effect op de armband.

Vragen


Heb je een leuke kralenarmband gezien maar zijn er nog vragen of onduidelijkheden over dit armbandje? Aarzel niet en bel of mail ons. Wij zullen u altijd verder helpen om u van de juiste informatie te voorzien.


Laatst bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.