rood-armbandje-infinity
Infinity Armbandje rood met chroom
0 Reviews | Review toevoegen

Het infinity armbandje staat voor oneindig. Toon je dank of loyaliteit door deze armband als presentje te geven aan een vriend of vriendin.

€ 2,00
Prijs per stuk

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Het aantal Armdicoins dat u voor dit product ontvangt is 2

Rode infinity armband met chroomkleurige sluiting

De infinity armbandjes en andere infinity accessoires zijn naast een modetrend ook een blijk van vriendschap en loyaliteit. Wij bieden  verschillende soorten infinity armbandjes aan. De armbandjes zelf zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. 

Een armband met het infinity logo is het ideale geschenk. Het teken van een oneindige vriendschap of oneindige liefde. Daarmee is het ook een ideaal cadeau voor valentijn om je oneindige liefde te kunnen uiten. Dit rode infinity armbandje heeft een verstelbare sluiting van 16 tot 21 centimeter.

Infinity armbandjes

Het infinity logo is het teken van oneindigheid. Oneindigheid is een begrip uit de filosofie en de natuurwetenschap. Het logo is afgeleid van het Griekse lemniscaat. Lemniscaat betekend letterlijk hangend koord. Dit logo wordt echter als teken van oneindigheid gebruikt. Duizenden mensen hebben inmiddels hun eigen betekenis aan het infinityteken verbonden. Het infinity teken wordt op verschillende manieren verwerkt in accessoires. Vaak wordt het ook gecombineer met de woorden Love of life. De infinity armbandjes en infinity ringen zie je het meest terugkomen.

Infinity is een van de veel voorkomende symbolen die we veel terug zien bij armbandjes. Naast infinity worden er meer symbolen gebruikt in de huidige mode. Veel voorkomend zie je de volgende symbolen:

Het woord love, wat staat voor liefe.
Het anker symbool, wat staat voor hoop.
Het lemniscaat, het logo van infinity (oneindig).
Het kruis, het teken van geloof.
Een uil, het teken van wijsheid.

Er zijn ook veel ringen, oorbellen, t-shirts, telefoonhoesjes en kettingen verkrijgbaar met het infinity logo. Heb jij al een van deze accessoires, dan zal een armbandje het helemaal afmaken! Kijk ook op onze website voor andere infinity armbandjes. Uiteraard zie je de bovenstaande symbolen veel terugkomen in onze armbandjes. Kijk ook voor het symbool van hoop en het teken van geloof op onze webshop.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Maat
: 14 tot en met 19 centimeter
Kleur
: Rood met chroom
Soort
: Infinity armbandje