Infinity Armbandjes gouden sluiting bruin
0 Reviews | Review toevoegen

Infinity staat voor eeuwig. Koop een mooie armbandje als cadeau en toon een goede vriend/vriendin de waarde van jullie eeuwige vriendschap.

Standaard levertijd

2-3 werkdagen

€ 3,00
€ 2,00
Prijs per stuk

 

Het aantal Armdicoins dat je voor dit product ontvangt is 2
Aantal: 
Bestellen

Infinity armbandje bruin


De infinity armbandjes met een goudkleurige sluiting zijn verkrijgbaar in het oranje, blauw, bruin en het zwart.

De infinity armbandjes en andere infinity accessoires zijn een heuze modetrend geworden. Bij armbandjes direct bieden wij verschillende soorten infinity armbandjes aan. De armbandjes zelf zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook verkopen we deze armbandjes met een chroom of rose-goudkleurige sluiting.

Een armband met het infinity logo is het ideale geschenk. Het teken van een oneindige vriendschap of oneindige liefde. Daarmee is het ook een ideaal cadeau voor valentijn om je oneindige liefde te kunnen uiten. Dit oranje infinity armbandje heeft een verstelbare sluiting van 16 tot 21 centimeter.

Infinity armbandjes

Het infinity logo is het teken van oneindigheid. Oneindigheid is een begrip uit de filosofie en de natuurwetenschap. Het logo is afgeleid van het Griekse lemniscaat. Lemniscaat betekend letterlijk hangend koord. Dit logo wordt echter als teken van oneindigheid gebruikt. Duizenden mensen hebben inmiddels hun eigen betekenis aan het infinityteken verbonden. Het infinity teken wordt op verschillende manieren verwerkt in accessoires. Vaak wordt het ook gecombineer met de woorden Love of life. De infinity armbandjes en infinity ringen zie je het meest terugkomen.

Infinity is een van de veel voorkomende symbolen die we veel terug zien bij armbandjes. Naast infinity worden er meer symbolen gebruikt in de huidige mode. Veel voorkomend zie je de volgende symbolen:

Het woord love, wat staat voor liefe.
Het anker symbool, wat staat voor hoop.
Het lemniscaat, het logo van infinity (oneindig).
Het kruis, het teken van geloof.
Een uil, het teken van wijsheid.

Er zijn ook veel ringen, oorbellen, t-shirts, telefoonhoesjes en kettingen verkrijgbaar met het infinity logo. Heb jij al een van deze accessoires, dan zal een armbandje het helemaal afmaken! Kijk ook op onze website voor andere infinity armbandjes. Uiteraard zie je de bovenstaande symbolen veel terugkomen in onze armbandjes. Kijk ook voor het symbool van hoop en het teken van geloof op onze webshop.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Maat
14 tot en met 20 centimeter
Kleur
Bruin
Soort
Infinity schakelarmband
Laatst bekeken producten