filter_list

Filter

0
Onbeperkt
 


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Handsieraad ring met strass

Een mooi goudkleurig handsieraad afgewerkt met schitterende strass. De handsieraad bestaat uit een mooi goudkleurige armband met strass...

8,95

visibility
shopping_cart

Handsieraad ring armband kralen

Een mooi goudkleurige handsieraad met witte doorzichtige kraaltjes. Deze handsieraden zien we weer helemaal terugkomen en worden weer...

6,95

visibility
shopping_cart

Fatima handsieraad ring armband

Dit mooie armbandje is een Fatima handsieraad. Het Fatima logo wat je op deze handsieraad kunt zien is in volksgeloof een beschermend...

3,50

Wees uniek met een handsieraad


Handsieraden zijn nog niet zo bekend in Nederland. De laatste tijd zijn ze echter aan het groeien aan populariteit. Steeds meer vrouwen komen ermee in aanraking en willen er zelf graag ook één. Bij Armbandjes Direct bieden wij daarom ook handsieraden aan.
 

Wat is een handsieraad?


Een handsieraad is een combinatie tussen een ring en een armband. Ze worden daarom ook wel ringarmbanden genoemd. Bij een ringarmband zijn de beide sieraden met elkaar verbonden, waardoor de bovenkant van je hand ook versierd is. De ring komt meestal om je middelvinger te zitten, zodat de ringarmband mooi in het midden van je hand ligt. Je bent echter in de meeste gevallen vrij om de ringarmband om elke vinger te doen die jij wilt.
 

Waar komt de ringarmband vandaan?

Handsieraden worden vaak geassocieerd met culturen waarbij de vrouw flink uitgedost wordt wanneer ze gaat trouwen. Naar alle waarschijnlijkheid komt het handsieraad hier inderdaad vandaan. Een ringarmband is namelijk een hele elegante versiering van een vrouwenhand. Daarnaast valt het gemakkelijker op dan alleen een ring of een armband, en kost het meer. Met een uitgebreid handsieraad kan een vrouw bij haar bruiloft laten zien dat ze uit een goede familie komt. In Nederland kennen wij die traditie niet, maar een ringarmband is en blijft een elegante versiering van je hand.
 

Verschillende soorten handsieraden


Er is veel variatie te vinden tussen verschillende soorten ringarmbanden. Het ontwerp kan subtiel zijn, met fijne schakels en kleine strass steentjes. In het stuk dat van de pols naar de vinger loopt kunnen ook amuletten verwerkt zitten, bijvoorbeeld het Fatima logo. Andere modellen zijn vrij grof, of lopen vanuit een brede armband naar een smalle ring. Je kunt daarom goed verschillende soorten handsieraden kopen, zodat je er één hebt voor elke outfit.
 

Handsieraad bij Armbanjesdirect


Doordat handsieraden nog niet zoveel gedragen worden, is ons assortiment nog beperkt. Wij streven ernaar om deze uit te breiden als er voldoende vraag naar is. Als jij een leuke handsieraad hebt gevonden willen wij dit graag weten. Neem contact met ons team op via de contactpagina. Wie weet kun je jouw favoriete ringarmband binnenkort wel kopen via Armbandjes Direct. Iets ander als een handsieraad? Kijk ook eens in onze collectie leren armbandjes.

 


Laatst bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.