Hand van Fatima bedelarmband
0 Reviews | Review toevoegen

Een prachtige bedelarmband met de hand van Fatima. Naast een symbolische betekenis ook een enorme trend.

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

€ 5,95
Prijs per stuk

 

Het aantal Armdicoins dat u voor dit product ontvangt is 5
Aantal: 
Bestellen

Hand van Fatima bedelarmband


Deze Fatima bedelarmband lijkt rechtstreeks uit het Midden-Oosten te komen. Belangrijke symbolen uit de Arabische wereld hebben een plekje gekregen aan deze trendy bedelarmband. Niet alleen de symbolen zijn trendy, maar ook de armband zelf. Je hebt geen simpele schakelketting meer, maar een trendy veter waaraan de bedels hangen. Aan het einde zitten nog wel schakels zodat je deze mooie bedelarmband eenvoudig op maat kan maken. Een bedelarmband blijft een bijzonder sieraad en zit vaak vol met herinneringen. Als je een warme band hebt met de Arabische wereld dan is deze bedelarmband prachtig om te dragen. Natuurlijk kan je deze armband ook dragen vanwege de uitstraling.
 

Belangrijke symbolen uit de Arabische wereld.

 
De Fatima bedelarmband is voorzien van belangrijke symbolen uit de Arabische wereld. Tussen de bedels kom je enkele keren de Nazar tegen. Dit is een amulet dat ook wel het boze oog genoemd wordt. Het blauwe oog wordt ook wel het oog van Fatima genoemd en wordt gebruikt om boze blikken af te wenden. Als het oog kapot gaat dan zou hij volgens de legende zijn dienst gedaan hebben. Het oog is een belangrijk Arabisch symbool en staat prachtig in combinatie met de Fatima bedelarmband. Naast het oog van Fatima hangt de hand van Fatima aan de bedelarmband. Het symbool staat voor geluk, steun, geduld en trouw.
 

Draag je eigen Fatima bedelarmband

 
De prachtige blauwe bedels in combinatie met een trendy armbandje zien er al snel super leuk uit. Daar komt nog eens bij dat de bedels een speciale betekenis hebben voor de Arabische wereld. Zelfs niet moslims vinden het geweldig om deze trendy armband te dragen. De armband kan alleen maar geluk en voorspoed brengen en ziet er ook nog eens leuk uit dankzij de gouden bedels.
 
 
 
 
 
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Maat
17 tot en met 22 centimeter
Kleur
Bruin, goudkleurig met blauw
Soort
Fatima boze oog armband