leren-armband-anker
Anker armband met wit kunstleer
1 Reviews | Review toevoegen

Een armbandje wat staat voor hoop. Het armbandje kan je twee keer om je pols slaan, de sluiting is een anker waar je het leer omheen doet.

€ 6,00
€ 3,00
Prijs per stuk

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Het aantal Armdicoins dat u voor dit product ontvangt is 3

Armbandje wit leer met anker


Een anker is een van de mode symbolen wat we terug zien komen in de huidige mode trends. Het anker armband staat voor hoop. Ook hebben we het lemniscaat wat we terugvinden op de infinity armbandjes, love voor liefde en een kruis voor geloof. Deze anker armband is daarom een niet te vergeten symbool in jouw assortiment.

Dit anker armbandje is gemaakt van geweven kunstleer. Het anker maakt de witte leren armband helemaal af. Het anker wordt gebruikt als sluiting zoals te zien in de productfoto van dit armbandje.

Een anker armband met het hoop logo is het ideale geschenk. Dit leren anker armbandje laat een vriend/vriendin weten hoop te houden in moeilijke tijden. Deze witte leren armbandjes met anker zijn het ideale cadeau om steun te geven aan iemand die dit nodig heeft.
Dit leren anker armbandje is nikkelvrij.

De symbolen op onze armbandjes

Het woord love, wat staat voor liefe.
Het anker symbool, wat staat voor hoop.
Het lemniscaat, het logo van infinity (oneindig).
Het kruis, het teken van geloof.
Een uil, het teken van wijsheid.

Er zijn ook veel ringen, oorbellen, t-shirts, telefoonhoesjes en kettingen verkrijgbaar met het hoop logo. Heb jij al een van deze accessoires, dan zal een armbandje het helemaal afmaken! Kijk ook op onze website voor andere armbandjes. Uiteraard zie je de bovenstaande symbolen veel terugkomen in onze armbandjes. Kijk ook voor het symbool van oneindigheid, liefde en het teken van geloof op onze webshop.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Benthe - 23-08-2015 11:09

Ik vind het een heel mooi armbandje, die je goed kunt combineren. Het enige nadeel is wel dat die soms nog los kan schieten, en je moet ook wel weten hoe die dicht moet. Het armbandje heeft ook een goede structuur. De verANKERing ;) is wel heel erg leuk bedacht!