anker-armband-koord-925-zilver
Anker armband koord 925 zilver
0 Reviews | Review toevoegen

Praktische koord armband met 925 zilveren anker

Standaard levertijd

2-3 werkdagen

€ 10,95
Prijs per stuk

 

Het aantal Armdicoins dat je voor dit product ontvangt is 11
Aantal: 
Bestellen

Anker armband koord 925 zilver


Leuk en praktisch armbandje. Door de schuifknoop is het armbandje makkelijk en snel verstelbaar van 12 tot en met 24 centimeter. Dit leuke sterling zilveren anker zit bevestigd aan een bescheiden nylon koord.

Het ankerteken

Het anker is een teken van hoop en standvastigheid. Ben jij een hoopvol persoon of wil je iemand extra hoop geven is dit een erg leuk zilveren armbandje. Het anker kennen we natuurlijk ook uit de scheepvaart, waar mensen het anker uitgooien in de haven of om te rusten. Heb je een vriend/vriendin in de scheepvaart is dit een leuk gedenkarmbandje voor hem/haar maar natuurlijk ook voor jezelf. Mocht je vriend of vriendin lang onderweg zijn doet dit je herdenken aan hem of haar.

Van de oorsprong van de betekenis van dit symbool zijn meerdere verhalen bekend. De onderste twee zijn de meest besproken onderwerpen.

De visserij en de scheepvaart is waar de eerste verhalen naar toeleiden. Hier was een anker de enige hoop op redding voor een schip dat tijdens een storm in een noodsituatie terechtkwam. Door het schip aan anker te leggen en standvastig te zijn hielden de scheepslui het vol door de storm heen om te overleven en veilig thuis te komen.

Het Christendom is waar het tweede verhaal naartoe gaat. In het Christen dom stond het anker al eeuwenlang bekend voor hoop en vertrouwen en was hier ook een belangrijk symbool voor. In de bijbel komt ook het anker in combinatie met een kruis en een haart voor. Deze tekens staan samen voor hoop, geloof en liefde.
  • Materiaal : 925 sterling zilver + nylon koord
  • Afwerking : E-coat
  • Zilver gewicht : 0.4 g
  • Part Grootte10 mm x 9 mm
  • Verstelbare lengte : min : 12 cm - max : 24 cm

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Maat
12 tot en met 24 centimeter
Kleur
Zwart met zilver
Soort
Zilveren armband
Keurmerk
925 zilver
Laatst bekeken producten