King Queen relatiearmband strass
0 Reviews | Review toevoegen

Laat jouw vriend of vriendin zien dat hij of zij jouw koning of koningin is. Draag samen deze prachtige armbanden. Een prachtige betekenis voor een mooi koppel.

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

€ 19,95
Prijs per set

 

Het aantal Armdicoins dat je voor dit product ontvangt is 20
Aantal: 
Bestellen

King Queen relatiearmband strass


Een prachtige set armbanden voor mooie koppels. Wil jij je partner laten zien hoe belangrijk hij of zij voor je is? Dan is dit een enorm mooi gebaar. Dit product betreft een set armbanden waarvan één dames armbandje en een heren armband. De maat en vorm is aangepast voor zowel de mand als de vrouw. Zo blijft de heren armband mannelijk en het dames armbandje vrouwelijk. Het is duidelijk dat cadeau een mooi gebaar is voor valentijnsdag, maar ook om jullie jubileumsdatum te vieren. Zie je het voor je dat jullie samen hand in hand lopen met deze set armbanden om de pols?

Deze relatiearmband is ook geweldig om te dragen met koningsdag. Eens was anders dan een oranje t-shirt maar een unieke armband voor hem en haar!

Heren armband

De heren armband is verstelbaar met een lengte van 19 tot en met 23,5 centimeter. De tekstplaat met de mooie blauwe strass heeft een breedte van 1 centimter en een lengte van 5,2 centimeter. De armband is gemaakt van titanium metaal en daarme ook erg stevig. In de heren armband staat de tekst 'Her King' gegraveerd, hiermee ziet iedereen dat je háár koning bent!

Dames armband

De dames armband is vertelbaar met een lengte van 17 tot en met 21,5 centimeter. Ook deze armband is gemaakt van titanium metaal en daarmee erg stevig. De tekstplaat met de mooie roze strass steen heeft een breedte van 0,8 centimeter en een lengte van 4,9 centimeter. In deze relatiearmband voor de vrouw staat de tekst 'His Queen' gegraveerd, hiermee laat je iedereen zijn dat jij zijn koninging bent. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Maat
His Queen:17+4.5cm / Her King:19+4.5cm
Kleur
Zilverkleur / zwart / rosegoud
Soort
Relatiearmband
Laatst bekeken producten